Seo Services

У Сумах відомий бард Ігор Березюк співав про сучасних героїв захисників, любов та романтику

У малому концертному залі Сумської обласної філармонії, 23 січня відбувся виступ талановитого барда й самобутньої особистості Ігоря Березюка. Він наш земляк, закінчив Сумську загальноосвітню школу No 4. Після закінчення біофаку в Харківському університеті, його життєва стежина пролягала від берегів Кримського узбережжя, до суворих глибин Північно-Людового океану, а потім привела до Харківського планетарію.
Сьогодні Ігор Березюк паралельно займається низкою цікавих справ: живопис, скульптура, поезія, пісні, волонтерство, концертна діялність. «Так слово дилетант повністю відповідає колу моїх інтересів та занять. Це поняття має італійське походження і в перекладі на українську означає «приємно». Тобто, я займаюсь тим, що мені до снаги, до душі. Нині я маю честь спілкуватися й дарувати свою творчість українським захисникам, котрі воюють на Сході», - розповідає Ігор Березюк.
Під час концерту у філармонії прозвучали авторські пісні та поетичні рядки, які наповнені всеосяжною енергетикою любові, бажанням зробити цей світ добрішим, а значить хоч на мить досконалішим.

http://www.vsisumy.com/news/kultura/u-sumah-vidomiy-bard-igor-berezy

У Сумах відомий бард Ігор Березюк співав про сучасних героїв захисників, любов та романтику У Сумах відомий бард Ігор Березюк співав про сучасних героїв захисників, любов та романтику Reviewed by новини on січня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

Gallery

На платформі Blogger.